English  Italian  Spanish  Macedonian  Bulgarian   

Што нудиме

Последни вести

17 January 2018

НОВА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА

Конзорциумот FASST има чест да ви посака добредојде на нашата нова интернет страница. Се надеваме дека ќе ви обезбеди корисни информации. Оваа повеќе јазична интернет страница покажува распоред лесен за користење, и ќе се ажурира со постигнатите резултати Таа содржи информации за проек

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
20 November 2017

Конзорциум FASST во Коридонија (Италија) за состанок на FASST, проект ErasmusPlus

Конзорциумот FASST, 15 и 16 ноември 2017 година одржа состанок во Коридонија, Италија, во рамките на проектот ȯormazione per Agricoltura Sociale e Sviluppo Territoriale" (FASST), проект поддржан од Еразмус плус програмата на Европската комисија, Клучен акција 2 , Стратешки партнерства за стручно образование и обука. FASST го спроведува конзорциум од 9 партнери од 5 европски

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
01 November 2017

ОДОБРЕН ПРОЕКТ FASST!

FASST (Formazione per Agricoltura Sociale e Sviluppo Territoriale) е избрана од страна на италијанската Национална агенција за финансирање под Еразмус Плус. Всушност, FASST е број 1 на листата со вкупен резултат од 96 поени од вкупно 100.

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ